HTML

hogyanfotozzak.hu

Hogyan fotóztam? Fotós szakmai leírások, titkok és trükkök, ötletek, kihívások és megoldások.

Friss topikok

Amikor tudjuk mit akarunk

minafoto 2011.08.02. 08:06

Rita úgy hívott fel,hogy a tematikus blogjára szeretne képeket. A hangja csiripelős, vidám csajszit sejtetett. Főzős blog, egészséges és finom dolgokkal, gyümölcsökből és zöldségekből. Mondtam neki, ha az összetevők ennyire fontosak, hozzon néhány gyümölcsöt és zöldséget kelléknek, valamilyen egyszerű, jópofa tálkában. Az övé a ritakonyhaja.hu, meg is néztem miről beszélünk (azóta már főztem is róla).  Aztán beállított és tényleg kis vidám benyomást keltett, kb. 10 percig magyarázta, hogy milyen ez a főzőblog, és miféle egészséges kaják receptjei vannak rajta, sokan nézik, van főzőtanfolyam és csapatépítő tréninges főzés, tehát mindenféle jó, ami főzéssel kapcsolatos. Aztán elhangzott a kulcsmondat: Olyan képet szeretnék a weblapra, ami hívogató, és azt mondja: "Gyere, egyél valami finomat, ami még egészséges is!" Ez a legfontosabb, hogy tudjuk milyen képet készítsünk. (Egy fotós megőrül amikor azt mondják neki, néhány képet szeretnék "csak úgy". "Csak úgy" most akkor bányarémet fotózzak horror világítással, vagy egy szimpatikus embert, esetleg glóriát világítsak angyalfényekkel..? Nem mindegy!) 

Átnéztük milyen ruhák vannak, egy kis smink igazítás után összeállítottuk a kompozíciókat a ruhákból és a kellékekből: a pöttyös tálkába tettük a gyümölcsöket, a hosszúkásba pedig a zöldségeket. Beállítottuk a kínálós pózokat, Rita nagyon kente-vágta a kajához hívogatást, könnyű dolgom volt vele. Még játszani is tudtunk egy kicsit, csináltunk támaszkodós-kínálós, a gyümi felett mosolygós, és keresztbe rakott kezű huncutost is. A legbájosabb a bárszékre támaszkodós, gyümölcsöt kínáló lett egy vidám kis félmosollyal. A leglátványosabb pedig egy citromsárga pulcsis, piros gyümölcsös kép, ami Rita szép fekete haját kiemeli, és napfényesen csicsergő egyéniségét hangsúlyozza. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még több fotó itt.

Címkék: képek fotózás tematikus ritakonyhaja.hu bloghoz főzéshez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfotozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr123119078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása