HTML

hogyanfotozzak.hu

Hogyan fotóztam? Fotós szakmai leírások, titkok és trükkök, ötletek, kihívások és megoldások.

Friss topikok

Tesztmotor fotózás

minafoto 2011.06.16. 11:42

A legjobb dolog amikor olyan dolgot kell fotózni amiről véleményt is kell alkotni. Ilyenkor az embernek lehetősége van a saját egyéni benyomásait egy képbe belesűríteni. Sportmotor esetén az első gondolat, hogy valami egyenes, enyhén kanyarodó úton fotózzuk a vasat. De hát valljuk meg, sportmotort autóúton és pályán fotóznak a legtöbbet, ez a sablon. Jól állnak a sportomotoroknak az autóutak rajzolta egyenes-görbe vonalak, de valami újat sem ártana belevinni. Stúdióba nem vihetjük, hiszen életszerű körülmények között adja vissza az egyéniségét a legjobban a szerkezet. A háttér megválasztásával természetesen hangsúlyozhatjuk a motor felhasználás módját (crosszmotort tehát földtúrás közben, nagytestű robogót tömött  kávézó előtt, stb.), vagy másféle mondandót is alkalmazhatunk. 

Aztán ahogy belemerülünk a tesztelésbe, jöhet az egyéni gondolat. A járgánnyal simán mattot lehet adni az autósoknak nemcsak a lámpától lámpáig való gurulásnál, hanem a pályán is. Tehát irány a sakkpálya:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán ugye van az a rész is, hogy ezek a nagyteljesítményű vasak nem ám birkák kezébe való, és jöhetnek a finom technikai részletek is, az előnyök és a hátrányok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legjobb olyan témát fotózni amihez van idő megismerni  és felderíteni. Ezért jó, ha a fotós tudja mit fotóz és miért. Tárgyfotózás esetén ez legyen az első kérdés a megrendelő felé. 

További képek itt: http://minafoto.hu/2011-06-16/tesztmotor-honda-cbr600f-2011/

Szöveg a motorról: http://csajokamotoron.hu/motortesztek/a-pupos-csabito-honda-cbr600f-2011-teszt

Címkék: teszt motor honda fényképezés fotózás f tárgyfotó cbr600

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfotozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr542988908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása