HTML

hogyanfotozzak.hu

Hogyan fotóztam? Fotós szakmai leírások, titkok és trükkök, ötletek, kihívások és megoldások.

Friss topikok

Pokolból a menyországba

minafoto 2011.09.27. 23:35

Az utómunkával sokat hozzátehetünk egy képsorozathoz. Sokak által kedvelt a régies fekete-fehér stílusú képvilág, amint pontosan a tisztasága miatt szeretünk: a színek nem vonják el a figyelmet a témáról: kontrasztosít, és hangsúlyoz ügyesen használva. 

Időnként beesnek hozzám kísérők. A fotózandó modell segítője, aki ugyanolyan érdekes lehet, mint aki modellként érkezett. Időnként felborítom a menetrendet, és a segítőt is befogom: irány a gép elé! :)

Ő tetoválóművész. Azokat a felületeket, amiket elér saját magán, azokat ő tetoválta. Rendkívül izgalmas a tetoválás: minden tetovált ember egy két lábon járó műalkotás. Kinek milyen mintázat díszíti a testét: van aki a nonfiguratív dolgokat szereti, van aki a szürreálisakat, és van aki pedig az életét rajzoltatja a bőrére: minden egyes motívum egy-egy pillanat, fontosabb dolog az életéből (család, érzelmek, események). Ágival beszélgettünk is a közelmúltról, nézegettünk általa készített képeket, és a képek sorrendjét végül is a beszélgetés után bennem kialakult benyomás adta meg. A fotókat a motívumok miatt készítettem teljesen véletlenszerű sorrendben, és aztán ahogy néztem a monitoron utómunka közben a képeket, hirtelen kialakult a történet: Pokolból a menyországba. A pokol harsogó szenvedését a kontrasztos, felhúzott színekkel is erősítettem, és ahogy tisztul a kép, haladunk a menyország felé, egyre finomabbak, lágyabbak a színek, végül minden egyszerűen csak fekete vagy fehér...

 

Képek még:http://minafoto.hu/2011-09-25/pokolbol-a-menyorszagba/

Címkék: pokol tetoválás angyal menyország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfotozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr143261574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása