HTML

hogyanfotozzak.hu

Hogyan fotóztam? Fotós szakmai leírások, titkok és trükkök, ötletek, kihívások és megoldások.

Friss topikok

Boldogságos szobakutya

minafoto 2011.12.16. 21:11

 Hozzávalók:

- 1 db kutya (alvós),
- 1 db zsebfotómasi, épphogy valami legyen kéznél...

Folyamat:

1 lépés:Aznap fáraszd le a kutyát, vidd el futni, kergesd meg este a ház körül még háromszor este játékból, és hagyd, hogy ázzon negyed órát az esőben. Garantáltan hálás lesz a beengedésért.

2. Engedd be. Simogasd meg. Parancsolj rá, hogy vizes lábbal maradjon a szőnyegen. 

3. Hagyd, hogy lenyugodjon a száraz meleg felett érzett örömében. Simogasd meg ismét. Többet. Esetleg ha aznapról még szerencsésen ki is éheztetted, adj neki enni is. Innivaló. Garantáltan fel fog borulni a jószág 10 perc múlva. Kézmosás. Gép elő.

3.Várd meg, míg leheveredik, majd hangosan horkolni kezd...

4. Közelítsd meg óvatosan. Hasalj elé a padlóra a géppel. Pont szembe az orrával. Ha nem fárasztottad ki eléggé, fel fog ugrani és örömmel odarohan hozzád - holnap újrakezdheted. Ha sikeres voltál, maximum a szemét fogja kinyitni, és el is kezdheted fotózni... :D

 

Címkék: kutya fotózás ázott szobakutya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfotozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr993469514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása